Torilla kuultua!

FYLLO 2019

Fyllo-lehti on jäsentemme oma tiedotuskanava. Fyllossa kerrotaan erikoisista tapahtumista ja paikoista Kreikan matkoiltaan sekä kaikenlaista Kreikkaan tai kreikkalaisuuteen liittyvää. Tapahtumapaikat eivät välttämättä tarvitse olla Kreikassa. Esim. viime vuonna järjestimme 40 v. juhlanäyttelyn pääkirjastoon Oulussa. Näyttelyssä oli esillä erilaisia kreikkalaisaiheisia töitä mm. miniatyyrejä.

Hallitus toivoo, että lähetätte taas juttuja ja valokuvia tuttuun tapaan yhdistyksen sihteerille lokakuun loppuun mennessä.

TUKIJAMME:

Yhdistyksemme tukijat valitaan harkiten. Yritys näkyy Oulun katukuvassa, ja usein joka päiväisiin valintoihimme sidottu. Muita tukijoitamme ovat mm. jäsentapaamisten arvontapalkintojen luovuttajat.

Muistakaa suosia tukijoitamme!

Tämän vuoden Fyllo-lehti jaetaan jäsenille pikkujoulussa.

YHDISTYKSEMME PIKKUJOULU

Illallinen 35 euroa suoritetaan yhdistyksen tilille FI28 4744 4020 0094 57. Viestiosioon teksti: pikkujoulu

Illallismaksu on oltava tilillä 20.11.2019 mennessä.

Tiedustelut sihteeriltä.

Olet sydämellisesti tervetuloa yksin tai ystäväsi kanssa!

Jouluillallisen menu